Dags för härlig bögporr!

Vi firar avslutningen på helgen med ett av mina favoritvideoklipp!
Klippet har legat och dammat på min hårddisk sedan en lång tid tillbaka, men det har gång efter annan undgått att städas bort. Nu är det dags att dela med sig!

Det jag gillar med klippet är att det innehåller två snygga killar, en makalöst ‘corny’ bakgrundsmusik och att en av killarna dessutom har strumporna på sig under hela knullet. Me like!
Helikoptern ca 1:35 in i klippet är pricken över i:et.
Tyvärr verkar rösterna vara överdubbade vilket såklart är ett stort minus. Men det får vi förbise och njuta av videon ändå.
Varsågoda, här kommer 6 minuter ohämmat bögsex:

(Hojta till om ni har problem med att se videon, om det kommer popups eller något annat obehagligt. Ursäkta reklamen som visas precis innan klippet spelas upp, jag kan tyvärr inte plocka bort den.)

Leave a Reply

Välkommen
Gaybloggar.se är en samlingsplats för homo- bi- och transpersoner som vill generera extra besökare till sina bloggar eller hitta nya intressanta bloggar att läsa. Vi har ett stort utbud med HBT-bloggar och man kan välja ur kategorier för att hitta bloggar som passar ens intressen. Vi har dessutom en topplista över de populäraste bloggarna.

Klicka på ikonen nedan för att prenumerera på vårt RSS-flöde!

Translator
Kategorier